Mit navn er Morten Falk Nielsen...

... og jeg er passioneret triatlet og familiefar. Det hele skal gå op i en højere enhed, men med den rette mængde træning med den rette mængde intensitet, er der tid til både at jagte sejre og hygge med familien. Mit motto er #winordietrying.

Siden jeg tilbage i 2012 fandt interessen for triathlon, har der ikke været mange dage, hvor jeg ikke på den ene eller den anden måde har enten tænkt eller beskæftiget mig med sporten.

Jeg kørte selv aktivt i perioden 2012-2015, hvorefter manglende motivation med baggrund i skade efter skade, fik mig til at trække stikket. Ærgerligt, da jeg ellers lå og kæmpede om sejre og podiepladser i mere eller mindre hvert stævne jeg deltog i.

Da jeg stoppede som aktiv triatlet i 2015, gik det rigtigt stærkt med at få en masse kilo på. Ja, faktisk gik jeg fra 75 til 120 kg på et års tid.

Men interessen for triathlon holdt ved og derfor stiftede jeg i slutningen af august triathlonportalen Pastaparty.dk, der leverer nyheder fra den danske triathlonscene.

Efter at have været ude at dække nogle af landets største stævner i 2017, besluttede jeg mig for, at jeg måske nok også snart skulle til at tabe mig og komme i form igen. Så det startede jeg på i midten af august ’17.

Jeg er nu i al hast på vej tilbage i form og har sat mig nogle store mål forude. Og jagten på disse mål, det er altså dét du kan læse meget mere om på min blog her på min hjemmeside.

Udover at jagte resultater i tri-sporten, er jeg også velsignet med to dejlige døtre ved navn Mille og Julie. De bor ikke hos mig til hverdag, men er i stedet hos mig hver anden weekend og i en række ferier gennem året.

Når Mille og Julie er hos mig, er de de vigtigste. Og derfor foregår al træningen meget tidligt om morgenen, på de dage jeg har dem hos mig. For helt at undvære træning på de dage, kommer hverken mig selv eller dem – i særdeleshed – tilgode.

Husk at du også kan følge mig på både Instagram, Facebook og Strava 🙂

Og tænker du at vi kan samarbejde om at øge kendskabet til dit brand, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Kontakt

LOKATION

Vejle, Danmark

TELEFON

+45 29867732

MAIL

kontakt@mortenfalknielsen.com
Scroll to top