Blog

OPDATERINGER, RACERAPPORTER, TIPS & TRICKS OG ALVERDENS ØVRIGE TING OG SAGER - KORT SAGT, ALT DET JEG GERNE VIL FORTÆLLE OM

Min træning (navnligt svømmetræning) under Corona-epidemien

Hvordan klarer jeg min træning – navnligt min svømmetræning – under Corona-epidemien?

Ethvert folks værste mareridt florerer i øjeblikket verden over. Alt er lukket pånær enkelte butikker. Det gælder også svømmehaller, ligesom alle idrætsklubber er lukket ned for al fællestræning.

Kort sagt; det er ikke særligt fedt for en sportsmand. Og da slet en triatlet. Men det er det bedste lige nu, så vi kan få styr på den her Corona-epidemi!

I min seneste video på Youtube får du et indblik hvordan jeg praktiserer min træning her under epidemien. Særligt på svømmefronten, hvor jeg har måtte tage elastikker og simple kropvægtsøvelser i brug for at holde svømmemusklerne ved lige.

Og lad mig sige det med det samme:

Selvom jeg naturligvis kommer til at miste vandfølingen i de her uger (hvilket er ens for alle), tror jeg på at jeg rent faktisk får noget svømmemæssigt godt ud af ikke at komme i bassinet.

Det tvinger mig nemlig til at arbejde målrettet og styrkefokuseret på mine svage punkter i min svømning!

Men se meget mere om det i videoen. Og se også en af mine anbefalinger af en gratis app til at styre intervaltider med.

Og husk at abonnere på min kanal hvis du synes det jeg render og laver bare er super spændende!

Adios!

En solid dag med triathlon træning sat i banken

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt og der er under to måneder til at den – for mit vedkommende – skydes i gang. Hvis da ikke Corona-krisen varer ved og dermed aflyser alle stævner i første halvår 2020.

Lige nu må jeg dog gå ud fra at stævnerne fra om to måneder og frem bliver afviklet som planlagt. Og derfor fortsætter træningen naturligvis på højt blus, så jeg kan være så klar som mulig når jeg skal stå på startstregen for første gang i år.

I min seneste Youtube-video du kan se i dette blogindlæg, kommer du med igennem en hel dag med triathlon træning. En dag der byder på først et svømmepas, så et cykelpas, dernæst et offbike-løb med efterfølgende stabilitetstræning og til sidst endnu et svømmepas.

Lad mig lige slå fast med det samme, at jeg ikke har så mange træningspas hver dag. Det er kun én dag om ugen at der er så mange pas på programmet. De øvrige dage kan også nemt bevæge sig opad de 3,5-5 timers træning, men det er blot fordelt ud på et enkelt eller to træningspas.

Og så er der naturligvis også et par markant kortere træningsdage i løbet af en uge, hvor fokus er på restitution.

Jeg vil for nu ikke gå meget mere i detaljer med træningen. Men i denne video kan du da i hvert fald få et indblik i hvordan jeg træner en enkelt af ugens dage.

Hvis du kan lide videoen, så glem ikke at abonnere på min Youtube-kanal! Så får du nemlig automatisk besked når der er nye videoer online 🙂

Tredje uge på træningslejr i Torrevieja

Tredje og sidste fulde uge på min træningslejr i Torrevieja er gennemført.

Af ugens højdepunkter kan det nævnes at jeg har haft min familie på besøg i hele ugen, at jeg har haft en elitesvømmer med på cykeltur og at jeg har hentet en markant forbedring på en 8,2 km lang stigning.

Og så er der sket noget meget vigtigt på hjemmefronten, som omhandler mig og Anita.

Men det kan du alt sammen både se og høre mere om i videoen 😉

Husk at abonnere på min kanal hvis du kan lide mit indhold. Så bliver du nemlig automatisk opdateret på fremtidige videoer!

Uge 2 på træningslejr i Torrevieja

Se og hør mere om hvad jeg har foretaget mig i min anden uge på træningslejr i Torrevieja. Og hør bl.a. hvordan det går med mit skadede venstre knæ.

Videoen har desværre været længe på vej da min computer er gået helt i sort. Så jeg har måtte stjæle Anitas computer for at kunne klippe og klistre lidt i videofilerne, haha…

Husk også at hoppe ind på min kanal og trykke ‘Subscribe’! Så fortæller Youtube dig nemlig automatisk når jeg har uploadet en ny video 🙂

Uge 1 på træningslejr i Torrevieja

En lille video fra den første uge på min træningslejr i Torrevieja. Glem ikke at hoppe ind og klikke ‘Subscribe’ på min kanal, så du automatisk får besked om fremtidige videoer i dit startfeed på Youtube.

Scroll to top