Gamle blogindlæg

OPDATERINGER, RACERAPPORTER, TIPS & TRICKS OG ALVERDENS ØVRIGE TING OG SAGER - KORT SAGT, ALT DET JEG GERNE VIL FORTÆLLE OM

En god morgen på løbebanen med Kasper og Cille

Tirsdag er intervaldag i løbeskoene. Og i tirsdags var jeg på løbebanen med Kasper Rhinstrøm-Schmidt og Cecilie Marcimak for at løbe 5x1000m An2. Det vil sige omkring 5 km-pace!

Det gjorde da lidt nas i benene og i lungerne. Men det var fedt at mærke hvordan det bare kørte, efter et par dage, hvor benene og resten af kroppen har føltes tung.

Se selv videoen i toppen af blogindlægget fra vores tur på banen. Hvis jeg selv skal sige det, er det den mest vellykkede video jeg nogensinde har klippet sammen!

Indtil vi snakkes igen, må du have det godt 🙂

25 gange opad Kiddesvej – hvordan man også kan slå corona-tiden ihjel

Min buddy Kasper og jeg, tog en halv dag ud af kalenderen for at cykle fra Haderslev til Vejle og retur. Formål: At cykle opad Kiddesvej 25 gange.

Det blev til en rigtigt god (og hård) tur, der vil blive husket i mange år fremover.

Hør os både grine og pive på samme tid i videoen. Og husk at nyde landskabet og det smukke vejr vi havde med os 😉

Første løbetest i seks år (og hvad jeg har gjort ved min skade)

Efter et langt skadeshelvede, har jeg nu endelig været i stand til at løbe med høj intensitet. Og det skulle da fejres med en lille test 😉

Resultatet kan du se og høre i videoen, hvor jeg også viser hvad jeg præcis har gjort for at komme over min knæskade.

Min træning (navnligt svømmetræning) under Corona-epidemien

Hvordan klarer jeg min træning – navnligt min svømmetræning – under Corona-epidemien?

Ethvert folks værste mareridt florerer i øjeblikket verden over. Alt er lukket pånær enkelte butikker. Det gælder også svømmehaller, ligesom alle idrætsklubber er lukket ned for al fællestræning.

Kort sagt; det er ikke særligt fedt for en sportsmand. Og da slet en triatlet. Men det er det bedste lige nu, så vi kan få styr på den her Corona-epidemi!

I min seneste video på Youtube får du et indblik hvordan jeg praktiserer min træning her under epidemien. Særligt på svømmefronten, hvor jeg har måtte tage elastikker og simple kropvægtsøvelser i brug for at holde svømmemusklerne ved lige.

Og lad mig sige det med det samme:

Selvom jeg naturligvis kommer til at miste vandfølingen i de her uger (hvilket er ens for alle), tror jeg på at jeg rent faktisk får noget svømmemæssigt godt ud af ikke at komme i bassinet.

Det tvinger mig nemlig til at arbejde målrettet og styrkefokuseret på mine svage punkter i min svømning!

Men se meget mere om det i videoen. Og se også en af mine anbefalinger af en gratis app til at styre intervaltider med.

Og husk at abonnere på min kanal hvis du synes det jeg render og laver bare er super spændende!

Adios!

En solid dag med triathlon træning sat i banken

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt og der er under to måneder til at den – for mit vedkommende – skydes i gang. Hvis da ikke Corona-krisen varer ved og dermed aflyser alle stævner i første halvår 2020.

Lige nu må jeg dog gå ud fra at stævnerne fra om to måneder og frem bliver afviklet som planlagt. Og derfor fortsætter træningen naturligvis på højt blus, så jeg kan være så klar som mulig når jeg skal stå på startstregen for første gang i år.

I min seneste Youtube-video du kan se i dette blogindlæg, kommer du med igennem en hel dag med triathlon træning. En dag der byder på først et svømmepas, så et cykelpas, dernæst et offbike-løb med efterfølgende stabilitetstræning og til sidst endnu et svømmepas.

Lad mig lige slå fast med det samme, at jeg ikke har så mange træningspas hver dag. Det er kun én dag om ugen at der er så mange pas på programmet. De øvrige dage kan også nemt bevæge sig opad de 3,5-5 timers træning, men det er blot fordelt ud på et enkelt eller to træningspas.

Og så er der naturligvis også et par markant kortere træningsdage i løbet af en uge, hvor fokus er på restitution.

Jeg vil for nu ikke gå meget mere i detaljer med træningen. Men i denne video kan du da i hvert fald få et indblik i hvordan jeg træner en enkelt af ugens dage.

Hvis du kan lide videoen, så glem ikke at abonnere på min Youtube-kanal! Så får du nemlig automatisk besked når der er nye videoer online 🙂

Scroll to top