Gamle blogindlæg

OPDATERINGER, RACERAPPORTER, TIPS & TRICKS OG ALVERDENS ØVRIGE TING OG SAGER - KORT SAGT, ALT DET JEG GERNE VIL FORTÆLLE OM

En solid dag med triathlon træning sat i banken

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt og der er under to måneder til at den – for mit vedkommende – skydes i gang. Hvis da ikke Corona-krisen varer ved og dermed aflyser alle stævner i første halvår 2020.

Lige nu må jeg dog gå ud fra at stævnerne fra om to måneder og frem bliver afviklet som planlagt. Og derfor fortsætter træningen naturligvis på højt blus, så jeg kan være så klar som mulig når jeg skal stå på startstregen for første gang i år.

I min seneste Youtube-video du kan se i dette blogindlæg, kommer du med igennem en hel dag med triathlon træning. En dag der byder på først et svømmepas, så et cykelpas, dernæst et offbike-løb med efterfølgende stabilitetstræning og til sidst endnu et svømmepas.

Lad mig lige slå fast med det samme, at jeg ikke har så mange træningspas hver dag. Det er kun én dag om ugen at der er så mange pas på programmet. De øvrige dage kan også nemt bevæge sig opad de 3,5-5 timers træning, men det er blot fordelt ud på et enkelt eller to træningspas.

Og så er der naturligvis også et par markant kortere træningsdage i løbet af en uge, hvor fokus er på restitution.

Jeg vil for nu ikke gå meget mere i detaljer med træningen. Men i denne video kan du da i hvert fald få et indblik i hvordan jeg træner en enkelt af ugens dage.

Hvis du kan lide videoen, så glem ikke at abonnere på min Youtube-kanal! Så får du nemlig automatisk besked når der er nye videoer online 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top