Lige fra jeg var et lille barn, har jeg haft en iværksætter i maven.

Jeg nappede kirsebær i en kirsebærplantage under en sommerhusferie i Nordjylland og solgte dem ved vejen. Jeg gik med tanker om at skabe min egen forlystelsespark med jedies (ja, dem fra Star Wars) og jeg tegnede tegninger og gik fra dør-til-dør for at forsøge at sælge dem.

Ingen af delene gik særligt godt 😉

Den store onlineverden

Da jeg blev ældre kom jeg ind i den store onlineverden, hvor jeg var utroligt fascineret af Jubii. Jeg tænkte, at jeg da kunne skabe noget lignende.

Så det gjorde jeg og en skolekammerat. Kvalen, hed den. Der gik dog ikke længe før skolekammeraten købte mig ud af projektet med en tredagesbillet til Kløften Festival i Haderslev. Og med tanke på hvor latterligt det egentligt var at at skabe en kopi af Jubii, var det nok egentligt meget godt 😉

Velkommen til den store børneverden

Senere i mit voksenliv, stiftede jeg så først en webshop med børnetøj og dernæst en online nyhedstjeneste om børn. Webshoppen gik totalt i vasken, og da nyhedstjenesten i første omgang var skabt som en trafikkilde til webshoppen, blev den hurtig uinteressant.

Men set tilbage, skulle jeg nok have drevet den videre. For potentialet var der helt sikkert.

Kærligheden til triathlon gav mig en idé

Efter børneeventyret, fulgte nogle år med triathlon på et fornuftigt højt niveau. Men det var først da jeg selv var stoppet som aktiv triatlet, at min kærlighed til sporten gav mig en idé, som jeg simpelthen bare måtte forfølge.

Jeg har hele tiden syntes at der manglede et sted på nettet, hvor de mange dygtige danske triatleter kunne få omtale for de mange flotte resultater de kørte ind. Både i ind- og udland. Og så kunne det da også være spændende at komme ud til stævnerne og opleve hele cirkuset fra den anden side af kulisen.

Og sådan blev Pastaparty.dk skabt. En hjemmeside der blev launchet den 1. september 2016 og som kører endnu. Endda som Danmarks klart største triathlonportal, med mere end 40.000 månedlige besøgende.

Pastaparty.dk har givet mig mange minder og det vil den fortsætte med i flere år ud i fremtiden, indtil jeg føler det vil være tid til at andre kan få glæde af at drive den videre.

Jeg er i øvrigt i mellemtiden kommet i gang med triathlon igen 😉

Flere projekter på vej

Triathlonsporten er en temmelig begrænset niche, hvor der står registreret knap 9.000 aktive medlemmer i Dansk Triatlon Forbund. Derfor er det også temmeligt begrænset hvor stor en omsætning der kan skabes, når det blot er en nyhedstjeneste udelukkende om triathlonsporten.

Derfor er der også flere projekter på vej. Og det er altså stadig noget med triathlon, plus svømning, cykling og løb som isolerede sportsgrene. Og træningslejre.

Det bliver der arbejdet på højtryk for at få opbygget og launchet. Og det sjove ved dette projekt er, at min kæreste Anita er med. Det var faktisk hendes udfordring, der gav mig ideen til projektet. Og nu er vi så begge i gang.

Iværksætteriet skal skabe fundamentet for det frie liv

Alt det her med virksomheder og iværksætteri, har kun ét formål; at jeg kan få et frit liv, hvor jeg helt selv er herre over min dagligdag. At jeg helt selv kan bestemme hvad, hvornår og hvor meget jeg vil noget.

Jeg har en drøm om at bo i Spanien i vinterhalvåret, så jeg slipper for den kolde, blæsende og våde danske vinter. Jeg har en drøm om at kunne træne når det passer mig, for at kunne opnå nogle sportslige mål. Og jeg har en drøm om at kunne slippe det hele og være sammen med min familie, præcis når det passer mig.

For hvad er livet egentligt uden familie?

Med et normalt job, vil det være totalt umuligt at kunne forfølge alle tre drømme på én gang. Men med en – eller flere – velfungerende online virksomheder, vil det være fuldstændigt indenfor rækkevidde.

Og det er så min allerstørste motivation når jeg for tusinde gang sidder dødtræt efter en 12-13 timers arbejdsdag og lige mangler det sidste, før jeg kan gå i seng.